У кращі часи, до пандемії, кожен відвідувач Меморіального музею-садиби В. Немировича-Данченка та М. Корфа міг безкоштовно насолодитися музейним чаєм з дров’яного самовара. Цей чай є цілющим напоєм, рецепт якого, працівники музею зберігають у великій таємниці.
Частину інгредієнтів заготовляють весною, інші – влітку, а закінчують збір трав та ягід для чаю – восени. Всі інгредієнти – ростуть на подвір’ї музею: жасмин, шипшина, суниця, тим’ян, меліса, м’ята, калина, барбарис… Цілющий напій, приготовлений з любов’ю по спеціальному унікальному рецепту, став улюбленою «фішкою» для відвідувачів музею.




Ми впевнені, що скоро закінчиться пандемія і наш дров’яний самовар роздмухуючи жар, пригостить ароматним, цілющим чаєм наших відвідувачів.